Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp( ook als ZZP’er) kan je aan de slag bij mensen thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon.

Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt. Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft. Je geeft jouw bevindingen dan door aan onze Zorgcoördinator en legt ze vast in een logboek

Functie-eisen

Ben jij enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden? Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend en ben je prima in staat zelfstandig te werken en zorg je graag voor anderen? Dan zorgen wij graag voor jou! Solliciteren?

 

Wij bieden

Als hulp in de huishouding H.V.P Zorg kun je je baan prima combineren met een gezin, hobby’s en/of andere activiteiten. Je geeft namelijk zelf aan hoeveel en op welke dagen en tijden je wilt werken. Op basis van jouw wensen maken wij de planning.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, inschaling op basis van ervaring. 

Aan de slag?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een werkgever die aandacht heeft voor haar medewerkers? Stuur dan direct je cv en een motivatie naar de afdeling HRM, Melis Stokelaan 2496 W, 2541 GS Den Haag of mail naar hrm@hvpzorg.nl.